Назад към темите

Неравномерно подрусване при работа на място SEAT Leon Хечбек (1P1)

@user_192537
16.10.2023 13:57
Член

Здравейте!

Наскоро купих ползван Seat Leon 1.9 Ecomotive (2009). При огледа се представи добре, закарах го в сервиз да го огледат и всичко беше прилично.
След малко каране беше наближил 200 000 км и започна да се усеща едно неравномерно подрусване когато работи на място. Освен обичайните вибрации от мотора на моменти подрусва по силно и спира, подрусва и спира…
Дори странното е, че на студен двигател работи равномерно, а колкото повече загрява двигателя, толкова по-силно става моментното друсане.

Правих реглаж на дюзи, за известно време се усещаше по-малко, но отново се завърна с пълна сила. Майстора ме посъветва да сложа добавка за прочистване на дюзи. В магазина питах за Bardahl но ми казаха, че от него клиентите не са доволни, предложиха ми Mannol. Сложих от тази добавка, карах извънградско вече два пъти, вдигах над 3000 оборота но няма ефект.

Някой сблъсквал ли се с такъв проблем преди, имате ли предположения каква може да е причината?

Започната

16.10.23

Последен отговор

22.10.23

Отговори

1

Прегледи

223

• @user_193634
    22.10.2023 16:50
    Член
    Забива ти диуза
Autodoc CLUB App icon
Време е за резервни части? Получи още по-добри оферти в приложението на магазина ни.
Сканирай QR кода за приложението AUTODOC CLUB
СКАНИРАЙ МЕ