Обратна връзка от собственика на колата OPEL Vivaro A Combi (X83)
- @nedalko6224.09.2020 17:00ЧленНе разбирам съвсем на какви години гледате. Дълга не дълга разлика не виждам. Ако само по размер. И ако имате нужда от по-голям багажник. Но не забравяйте мястото за паркиране и гараж. Потреблението радва. Можете да шофирате с 7 литра. 2,5 литра ще бъде самолет. Според мен няма къде да сложа 2 литра. Има различни конски сили в един и същ обем. По принцип се опитват да вземат с повече конски сила. Но това също не е за всички. Зависи от теб. Много лесно решвам тези въпроси - возя се и гледам. Следващата вече гледам с друг мотор.
- @hubenkuckudelov28.09.2020 02:00ЧленРезервните части са евтини. Устройството традиционно е просто. Има много такива коли.
- @pejcinvakrilov02.10.2020 15:57ЧленОкачването на микробуса е високо. Хубаво е да караш. Опел Виваро и Рено Трафик (и други, който не познава Нисан Примастар) една и съща кола

Хора, помогнете ми с избора на кола !!! Харесах си Vivaro, но се замислих относно базата: дълга или къса? И ако с дългата, той с кой двигател? Да бъда честен, разбира се, искам да спестя !!! Измъчват ме съмнения 1.9 на дълга база ще има ли достатъчно коне под капака, за да дръпна толкова дълго?