Назад към темите

Обратна връзка от собственика на колата OPEL Vivaro A Combi (X83)

@pevecovaoskar
23.09.2020 18:49
Член

Хора, помогнете ми с избора на кола !!! Харесах си Vivaro, но се замислих относно базата: дълга или къса? И ако с дългата, той с кой двигател? Да бъда честен, разбира се, искам да спестя !!! Измъчват ме съмнения 1.9 на дълга база ще има ли достатъчно коне под капака, за да дръпна толкова дълго?

Започната

23.09.20

Последен отговор

02.10.20

Отговори

3

Прегледи

522

• @nedalko62
    24.09.2020 17:00
    Член
    Не разбирам съвсем на какви години гледате. Дълга не дълга разлика не виждам. Ако само по размер. И ако имате нужда от по-голям багажник. Но не забравяйте мястото за паркиране и гараж. Потреблението радва. Можете да шофирате с 7 литра. 2,5 литра ще бъде самолет. Според мен няма къде да сложа 2 литра. Има различни конски сили в един и същ обем. По принцип се опитват да вземат с повече конски сила. Но това също не е за всички. Зависи от теб. Много лесно решвам тези въпроси - возя се и гледам. Следващата вече гледам с друг мотор. 
  • @hubenkuckudelov
    28.09.2020 02:00
    Член
    Резервните части са евтини. Устройството традиционно е просто. Има много такива коли.

• @pejcinvakrilov
    02.10.2020 15:57
    Член
    Окачването на микробуса е високо. Хубаво е да караш. Опел Виваро и Рено Трафик (и други, който не познава Нисан Примастар) една и съща кола
Autodoc CLUB App icon
Време е за резервни части? Получи още по-добри оферти в приложението на магазина ни.
Сканирай QR кода за приложението AUTODOC CLUB
СКАНИРАЙ МЕ