Назад към темите

Въздушно окачване

  • @elenko50 Sep 21, 2020
    Член

    Здравейте всички, имам AUDI A6 C5 с въздушно окачване. Приближих се сутринта до колата, а каросерията “лежи” на предното ляво колело. Отидох на стенд и видях, че въздушната пружина се е спукала и трябва да бъде сменена.
    Оригиналната е много скъпа, но намерих алтернатива от марката ARNOTT на нормална цена. Кажете ми, струва ли си да ги купувам или те бързо ще се развалят и е по-добре да се похарча на оригинални?

    Отговори

    Започната

    21.09.20

    Последен отговор

    23.09.20

    Отговори

    2

    Прегледи

    306

  • @ijotkova Sep 22, 2020
    Член

    ARNOTT очевидно губи от оригинала. Те имат пластмасов корпус, докато оригиналният е металически и гумата не изглежда толкова плътна, очевидно ги направиха по-евтини. Бих предпочел Оригинални цилиндри.
     

    Отговори
  • @skrinskasider Sep 23, 2020
    Член

    Имах същата ситуация на Мерцедес. Спрях се на възглавниците ARNOTT и останах доволен. Колата все още се движи безпроблемно, карах 50 хиляди км със тези цилиндри и няма проблеми, а разликата в цената е доста забележима. Не виждам причина да преплащам.

    Отговори

Само регистрирани потребители могат да отговарят на теми и постове

Инсталирай си приложението AUTODOC CLUB!

Твой личен мениджър за разходи за автомобила, съвети за обслужване, напомняния за предстоящи уговорки и интервали на обслужване, инструкции за самостоятелен ремонт - всичко това на телефона ти.

Autodoc CLUB app qr-code
Сканирай

За да свалиш приложението:

Autodoc CLUB App icon