AUTODOC FORUM / Обсъждания на авто части по марка / ZIMMERMANN / Отзив за спирачната система Zimmermann

Назад към темите

Отзив за спирачната система Zimmermann

  • @pmnogoznaeva Sep 23, 2020
    Член

    Дисковете силно се износеха и трябва да търсят замяна. След търсене в интернет и комуникация с експерти, изборът беше направен в полза на Zimmermann, но бих искал да чуя отзиви от собственици, които вече са карали с такива дискове

    Отговори

    Започната

    23.09.20

    Последен отговор

    28.09.20

    Отговори

    2

    Прегледи

    438

  • @palomina61 Sep 24, 2020
    Член

     Търсех заместител на оригинала, винаги вентилиран и предпочитам с антикорозионна защита. Реших да взема Zimmermann, отлични дискове и 2 пъти по-евтин от оригинала, но комплектът все пак излезе малко скъп. Харесват ми дисковете, колата започна да спира моментално, при натискане на педала. Колата вече спира идеално.

    Отговори
  • @asifapteckova Sep 28, 2020
    Член

    Външният вид на дисковете Zimmermann е много приятен. Те се предлагат със защитно покритие, което означава, че дори след продължителна експлоатация ще изглеждат добре и без ръжда. Не съм сигурен обаче, че това има някакъв ефект върху представянето. Дойдоха ме в кокетна кутия, изработена от не особено висококачествен картон, тъй като производителят твърди, че използва рециклируеми материали – грижи се за околната среда. Вътре имаше и някакви дискови брошури. Купих го с очакването да получа качествени спирачки за агресивно шофиране. И не изчислих, те се забавят много по-добре от стоковите спирачки. Съвсем различно ниво на спиране при високи скорости. Сложих ги не толкова отдавна, но прочетох, че някои дискове на Zimmermann работят над 100 хиляди без никакви пукнатини. Определено го оценявам по настоящите усещания на 5 от 5, препоръчвам ги.

    Отговори

Само регистрирани потребители могат да отговарят на теми и постове

Инсталирай си приложението AUTODOC CLUB!

Твой личен мениджър за разходи за автомобила, съвети за обслужване, напомняния за предстоящи уговорки и интервали на обслужване, инструкции за самостоятелен ремонт - всичко това на телефона ти.

Autodoc CLUB app qr-code
Сканирай

За да свалиш приложението:

Autodoc CLUB App icon