AUTODOC FORUM / Общи дискусии по марка / JEEP / Проблем със скоростта

Назад към темите

Проблем със скоростта
JEEP COMPASS (MK49)

  • FORD FOCUS (DAW, DBW) 1.8 TDCi
    @user_1770365 Jul 28, 2023
    Член

    Имам проблем с Jeep Compass Limited;2,0 CRD;4×4;140 коня!Проблемът се състои в това,че си върви нормално,но при по-висока скорост(рязко подаване на газ) все едно нещо изключва и влиза в авариен режим,на изкачване пъпли с 60 км/ч,а при спускане или на равно си върви нормално!Турбото е рециклирано(майстора се съмняваше,че проблема е в турбото)!Затапил е EGR-а(DPF-а е премахнат) и ме праща да го премахнат софтуерно…За премахването ми искат 150 лева,но евентуално ще могат към края на другата или началото на по-другата седмица!Някакви идеи какъв може да е проблема?Благодаря предварително на всички отзовали се!

    Отговори

    Започната

    28.07.23

    Последен отговор

    09.08.23

    Отговори

    1

    Прегледи

    256

  • JEEP | COMPASS (MK49)
    @Ники Aug 09, 2023
    Член
    Като вариант, проблемът може да изчезне, след като USR бъде изключен програмно, или може би има още проблем в горивната система. когато сте в сервиза, нека разгледат грешки от контролните блокове, може би те ще ви кажат причината за тази неизправност.
    Отговори

Само регистрирани потребители могат да отговарят на теми и постове

Инсталирай си приложението AUTODOC CLUB!

Твой личен мениджър за разходи за автомобила, съвети за обслужване, напомняния за предстоящи уговорки и интервали на обслужване, инструкции за самостоятелен ремонт - всичко това на телефона ти.

Autodoc CLUB app qr-code
Сканирай

За да свалиш приложението:

Autodoc CLUB App icon