AUTODOC FORUM / Общи дискусии по марка / VW / не ми работят пръскалките на предното стъкло и на десния фар

Назад към темите

не ми работят пръскалките на предното стъкло и на десния фар
VW Passat Седан (3C2)

  • @user_206101 Jan 05, 2021
    Член
    здравейте 
    имам следния проблем наскоро си купих vw  пасат в6 4 motion.Като дръпна лоста за чистачките да пръсне течност се включват само чистачките без да се пръска стъклото.Имам и пръскалки на фаровете но само на левия фар се отваря така да го нарека чекмедже прьска фар а дясното чекмедже само се отваря около 3,4 см и се прибира без да пръска вода.Казанчето е здраво,не тече пълня го до горе с вода,наблюдавам е ден два така си седи.Предполагам че има поне 3 помпички за пръскане една за предното стъкло и две отделни за всеки фар.Но проблема е че не знам къде се намират гледам около самото казанче но не се виждат.Някой знае ли как мога да стигна до тях и да ги сменя.Ще се радвам ако в сайта пуснат видео клип как се сменят.
    Отговори

    Започната

    05.01.21

    Последен отговор

    08.01.21

    Отговори

    2

    Прегледи

    801

  • VW
    @Борис Кичук Jan 08, 2021
    Член
    дюзите за предното стъкло са под капака, той може лесно да се свали, (има дистанционни елементи, те трябва да бъдат изцедени внимателно и това е) , а дюзата за фаровете е в бронята, за да демонтирате пръскалките на фара, трябва да свалите бронята.
    Отговори
  • @user_206101 Jan 08, 2021
    Член
    пръскалките за предното стъкло ги намерих даже ги свалих и продухах не бяха запушени. Но какви са тези дистанционни елементи как да ги изцедя може ли малко по подробно.
    Отговори

Само регистрирани потребители могат да отговарят на теми и постове

Инсталирай си приложението AUTODOC CLUB!

Твой личен мениджър за разходи за автомобила, съвети за обслужване, напомняния за предстоящи уговорки и интервали на обслужване, инструкции за самостоятелен ремонт - всичко това на телефона ти.

Autodoc CLUB app qr-code
Сканирай

За да свалиш приложението:

Autodoc CLUB App icon